Венчални халки от Астер 2002

2020-07-14-17.16.57-ZS-PMax

Един от най-вълнуващите и специални мигове в живота на човек е сватбения ден. Денят, в който младоженците заявяват любовта си официално.
Подготовката, организирането и провеждането на този празник е свързан с безброй задължителни елементи и различни видове обичаи.

Безспорно един от тях е брачната халка. Без брачна халка не може да се извърши ритуалът по бракосъчетание.


Брачната халка се изготвя в два екземпляра – по един за младоженеца и булката, като визията и дизайнът трябва да са еднакви и за двамата. Еднаквостта на халките показва пълна отдаденост към любимия човек. Кръгът е символ на безкрайността и вечната любов на двама души, които свързват живота си завинаги, безкрайната и непрекъсната линия на обичта и уважението, които съпрузите си обещават, встъпвайки във венчална клетва. Благородният метал е скъпо нещо и символизира сериозността на намеренията.
За брачните халки се счита още, че предпазват своите притежатели – имат силата на талисман, закрилящ любовта на бъдещото семейство.
Безусловната тенденция на миналото – тесни ленти е вече отживелица. Те са заменени от страст към масивността. Актуални са пръстени с двойна сплав, модели с цветни скъпоценни камъни, разширена палитра от стилове и изразителна текстура.

Купуването на сватбени пръстени е ярък етап в сватбения ритуал на булката и младоженеца. Нашето предложение е Астер 2002.
Магазинът е истински рай за младоженците и любителите на висококачествените бижута. Предлага безпрецедентен избор от над 100 актуални модели за сватбени и годежни пръстени. Можете да избирате както класически модели, така и от ексклузивни модели, които не можете да купите никъде другаде.

Годежни пръстени от Астер 2002