ЗАЩО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ВТОРИ ФОТОГРАФ НА ВАШАТА СВАТБА!

И така, трябва ли да платите за втори фотограф на вашата сватба? Наличието на втори фотограф става все по-популярно и също така се забелязва много в ценовите пакети за сватбени фотографи. Дали трябва да решите да имате втори фотограф зависи от редица неща.

 

ИМАМ ЛИ НУЖДА ОТ ВТОРИ ФОТОГРАФ ЗА МОЯТА СВАТБА?

ПОДГОТОВКАТА

С булката и шаферките, които се приготвят заедно, фотографа може да направи  забавни и прекрасни снимки, снимки на шаферките, които помагат на булката да облече роклята, пиене на вино, заедно с емоцията и вълнението на деня. Докато фотографа снима приготовленията на булката и нейните шаферки,какво ще кажете за приготовленията на младоженеца? Ето първата полза от втори фотограф. Приготовленията на младоженеца, кума и момчетата около тях, също ще бъдат заснети.

ВАШИТЕ ГОСТИ

Ако имате много голям брой гости на сватбата си, може да се възползвате от втория сватбен фотограф, който ще улови повече моменти с гостите ви, техните емоции във вашият ден.  Това не означава, че нито един фотограф не може или няма да направи това, но втория фотограф позволява на другия фотограф да се съсредоточи върху булката и младоженеца по време на церемонията, позволявайки на втория фотограф да се фокусира само върху гостите. Колкото повече гости имате, толкова по-сложно е да уловите онези забавни моменти, емоции и радост на лицата на гостите си, като същевременно правите и официални снимки, например.

 

МЯСТОТО

Независимо дали става въпрос за церемонията или тържеството, втория сватбен фотограф, ще има възможността да заснеме локацията, атмосферата на сватбения ден, което е трудно за основния фотограф в предвид, натовареността му.  По време на официалните части от денят, втория фотограф, може да предостави различни ракурси на случващото се, което винаги е интересно.

Ако се венчавате в малка църква, където няма много място, тогава вашият сватбен фотограф може да не може да се движи лесно или свободно, без да пречи или да блокира гледката на гостите ви. Разбира се, фотографът ще направи всичко възможно, за да заснеме най-добрите кадри от най-добрия ъгъл, без да пречи, но ако мястото е много стегнато, тук може да бъде полезен втори фотограф, за да могат снимките да бъдат заснети от две различни точки без да се налага да се движите.

 

ТРЯБВА ЛИ ДА ПЛАТИТЕ ЗА ВТОРИ ФОТОГРАФ НА ВАШАТА СВАТБА?

Това наистина се свежда до това дали е необходим такъв и предимствата на втори фотограф за вашата сватба. Колко голяма е вашата сватба и колко гости ще има? Малките интимни сватби може да не се нуждаят от втори фотограф, но какво ще кажете за снимки на младоженеца? Колко важни са те за теб? Ако искате някои от тях и момчетата се приготвят на съвсем различно място от момичетата, може би е необходим втори фотограф.

Ето защо ние винаги работим в екип от двама фотографи.

5 съвета за най-добра сватбена фотосесия

5 съвета за най-добра сватбена фотосесия: Планиране и подготовка: Планирайте фотосесията предварително и осигурете се, че имате достатъчно време за всяка част от нея. Подгответе

10 съвета за избор на добър сватбен фотограф

10 съвета за избор на добър сватбен фотограф Изследвайте портфолиото: Разгледайте портфолиото на различни фотографи и внимателно оценете техните работи. Вижте дали стилистиката им отговаря

Сватбен ден Валентина и Иван

Сватбен ден Валентина и Иван Една емоционална февруарска сватба! Най-нежните моменти от техния сватбен ден, в който любовта им се превръща в едно, а обещанията