КОЛЕДНИ ФОТОСЕСИИ 2019

Три реалистични декора, ще пренесат Вас и децата Ви в зимна приказка с коледен дух!
ЦЕНИ
Цена за фотосесия - 45 лв - получавате до 40 обработени кадъра
Снимките се предават на диск с индивидуална обложка в срок от 10 до 20 работни дни НЕОБРАБОТЕНИ СНИМКИ НЕ СЕ ПРЕДАВАТ ПОД НИКАКВА ФОРМА.
Експресна поръчка за обработка на снимки: Цената на фотосесията се удвоява.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!
Продължителността на една фотосесия е около 40 минути. Имайте предвид, че ако закъснеете за фотосесията си, това ще ви ощети от към време за снимки.
Не забравяйте да вземете чисти обувки за всички, които ще влязат в студиото.
Ако детето ви е болно да ни се обадите, за да променим часа ви.
Можете да носите дрешки за преобличане, но не повече от 2 комплекта. Облечете детето с дрешките, с които ще се снима още докато сте вкъщи.
Коледните фотосесии са семейни, в тях може да участват мама, татко и до две деца, за всяко следващо се доплаща. Снимки с родителите на един от декорите. Допускат се снимки с баба и дядо, но веднага след техните снимки те трябва да напуснат студиото. Ако желаете да се снимате с братовчеди и приятели, то трябва да запазите последователни часове и при засичането на двата часа ще направим общите снимки.
След приключване на фотосесията, ще имате възможност да си поръчате: Разпечатване на снимки в различни размери, работни календари, джобни календарчета, магнити, преспапиета, топки за елха със снимки от Вашата фотосесия, фотокниги, канава със снимка от фотосесията - ралзични размери.
В СТУДИОТО Е ЗАБРАНЕНО СНИМАНЕТО С МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ!
Записването на час можете да направите по следните начини:
Съобщение на Фейсбук страницата ни
На телефон. 0899706579
на адрес: Силистра, ул.”Петър Вичев”46

Коледни фотосесии
Коледни фотосесии
Коледни фотосесии
Коледни фотосесии