КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ДА ВЪРНЕТЕ ВАШИТЕ СВАТБЕНИ СНИМКИ? И ЗАЩО ДА ЧАКАМ?

Сватбеният ви ден приключи, бяхте на медения месец и роклята ви вече е прибрана в таванското помещение за безопасно съхранение, единственото, което остана са онези сватбени снимки, които се вълнувате да видите, да преживеете деня си отново и да видите моменти, които сте пропуснати. Но къде са тези снимки ?!

КЪДЕ СА МОИТЕ СВАТБЕНИ СНИМКИ ?!

Често задаван въпрос, който бързо задат младоженците след сватбения ден. Когато професионален фотограф присъства на сватбата ви и заснема деня ви, той едва започва работата, за която му плащате, правенето на снимките е само малка част от това, което прави и поради това ще се наложи да изчакате за вашите снимки, докато се редактират.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ВРЪЩАНЕТО НА СВАТБЕНИ СНИМКИ ОТ ФОТОГРАФА?

Вашият фотограф трябва да ви уведоми, кога е вероятно да получите снимките си. Не пропускайте да го попитате на срещите преди сватбата. Опитните фотографи ще знаят въз основа на минали преживявания и времето в годината на вашата сватба, колко време ще му е необходимо да обработи вашите снимки, може да е пиков период в годината, което ограничава значително времето прекарано пред компютъра.

СРЕДНО ВРЕМЕ ЗА ИЗЧАКВАНЕ НА СВАТБЕНИ СНИМКИ

Времето, необходимо за получаване на вашите сватбени снимки, ще варира в зависимост от фотографа, техния график, а също и колко снимки са направени през деня, ако са били там цял ден от момента, в който сте се подготвили до разрязването на тортата в 23:00, след това ще имат много снимки за редактиране и преглеждане.

Обикновено може да е средно между 2-6 седмици. Разбира се, фотографите ще се опитат да ви предоставят вашите снимки възможно най-скоро, много от тях ще изпратят някои кратки селекции, които са редактирани, за да ги видите. За пълния албум обаче може да отнеме известно време, но е важно това, което правят и обикновено си струва чакането.

 

БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ, ЩЕ СИ СТРУВА ЧАКАНЕТО

Наели сте фантастичен  фотограф, бъдете търпеливи, струва си да чакате и когато видите снимките си, съм сигурен, че ще има усмивки, радост, щастие и дори някои щастливи сълзи, тъй като всички тези емоции се връщат, докато преживявате най-доброто ден от живота ви.

Вижте още:

Блог

Сватбен ден Емилия и Петер

Сватбен ден Емилия и Петер – Созопол Една щура сватба. Поради натоварените графици с Еми и Питър, успяхме да направим среща едва денят преди сватбения

Сватбена фотография

Мария и Иван

Сватбен ден Мария и Иван – град Варна Като фотографи на сватбата на Мария и Иван в пленителния град Варна бяхме напълно очаровани от приказната

Сватбен фотограф
Сватбена фотография

Сватбен ден Боряна и Георги

Сватбен ден Боряна и Георги Ден изпълнен с динамика, любов и емоции. Боряна и Георги казаха заветното ДА, пред нашите обективи. Благодарим Ви за доверието!