Най-желани дати за сватбен ден през 2020 година

Планиране на сватба

Най желани дати за сватбен ден през 2020 година

След направно проучване между фотографи и видеооператори за заети дати за следващата календарна година, се очертават най желани 20.06.2020, на второ място е 08.08.2020, също така 06.06.2020 се нарежда сред топ предпочитаните дати.
Често пъти младоженците търсят символика в датите или повтарящи се числа, 2020 година ни предлага няколко такива възможности през летния сезон.
Защо е важно да ангажираме фотографи от сега?
Ако държите Вашата сватбена церемония да е именно на такава дата, то тогава побързайте да ангажирате своя фотограф колкото се може по рано. Плюса към това е, че сватбения фотограф, ще Ви даде съвети за организирането на деня, за да получите най добри и впечатляващи спомени, локации за романтични фотосесии съобразени със сезона и време за тяхното провеждане. Ранната организация Ви дава възможност да подредите своя сватбен ден по най-добрия начин. Съветите от фотографите, ще са Ви само от полза преди да започнете съществената част от подредбата на сватбения ден, ще Ви препоръча подходящи ресторанти, сватбени агенции и други за постигане на незабравими спомени, когато някой ден разглеждате вашите снимки.

За всички ранни записвания при нас ще получите и подарък ФОТО КНИГА с най незабравимите моменти от Вашият сватбен ден!