ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Комерсиалната фотосесия е идеалният начин да получите набор от снимки, които да спомогнат за популяризирането на вашия бизнес.

Както старата поговорка гласи „Картината струва хиляда думи“, а резервирането на рекламна фотосесия за вашия бизнес помага за популяризирането на вашите услуги, продажбата на вашите продукти и преди всичко създаването на ангажираност с вашите клиенти. Отдавна покривам задачи за комерсиална фотография и имам опит и креативност, за да създадете висококачествени сюжетни комерсиални изображения, от които се нуждаете. По бюджет и навреме, всеки път!

Всяко задание за снимка е различно и аз специализирам в създаването на набор от комерсиални фотографии, съобразени с вашия бизнес, независимо дали това е малък бизнес или глобална марка. Работил съм със собственици на занаятчийски кафенета и производители на вино, които поискаха необходимите изображения на техните помещения, персонал и продукти.

Чрез световни компании и марки в секторите на финансите, закона и софтуера, които се нуждаят от професионални портрети и хедшоти на своите изпълнителни директори, ключов персонал, заедно с креативни образи, за да демонстрират своите услуги за използване в своите фирмени брошури и рекламни кампании.

За да обсъдим допълнително вашите изисквания за комерсиална фотография и да получите безплатна оферта, не се колебайте да се свържете с мен.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

Специализирайте се в покриването на няколко места, вашите изображения остават последователни.

Над 6 години опит в работата с малки и големи бизнеси, световни марки и компании.

Всички фотографии могат да бъдат защитени онлайн и се предоставят изцяло редактирани и коригирани в цвят чрез цифрово изтегляне или на USB флашка.

Снимките се доставят като цифрови изображения с висока разделителна способност и изображения, готови за уебсайт.

Снимките могат да се използват във вашия бизнес уебсайт, блог, канали за социални медии и за всички ваши нужди за маркетинг и реклама.

Напълно застрахован - обществена отговорност и застраховка за професионално обезщетение.