СВАТБЕНИ ФОТОГРАФИ

КОИ СМЕ НИЕ?

Сватбени фотографи Методи Жейнов и Розалина Иванова. Ние сме творчески тандем. Влюбени сме в работата си и подхождаме отговорно и с малко романтика.Обичаме да заснемаме хората, техните чувства, емоции и, разбира се, любовта помежду им!

Това за нас е  вдъхновение за създаване на спомени, които след месец или година, след като разглеждате снимките, отново и отново да почувствахте чара и щастието на важните мигове от вашият сватбен ден.

Работата в екип ни дава възможността да сме едновременно при булката и младоженеца, за да може всеки един да има своите снимки от приготовленията. Освен това, че ще получите повече кадри от вашия сватбен ден.

Защо е важно да сме двама сватбени фотографи?

По време на фотосесията, вторият сватбен фотограф е и асистент, във ресторанта, имаме по голяма възможност да запечатаме освен вашите емоции и тези на вашите гости. Повече кадри и сигурност.

Клиентите за нас:

Получихме страхотни снимки от сватбата ни, изключително професионален подход. Страшно доволни сме! Препоръчвам!
Мартин и Михаела Русеви
Бихме искали да благодарим на нашите сватбени фотографи Методи Жейнов и неговата колежка Розалина Иванова за нашия ден! Не бяхме виждали много от тяхната работа преди да ги помолим да бъдат наши фотографи, но начина по който ни отговориха когато пратихме запитване ни накара да не се съмняваме в професионализмът им и да им се доверим напълно, въпреки всичко успяха да ни изненадат с уникалноста на всяка една тяхна снимка. Запечатаните кадри успяват не само да връщат нас към този прекрасен ден всеки път когато ги погледнем но и да накарат нашите приятели, които не успяха да присъстват, да преживеят емоциите ни.Кратката среща от 15-20 минути ден преди нашето събитие и резултатът от фотосесията и всички останали снимки, показват че те са изключителни професионалисти а с присъствието си навсякъде около нас, успяха да запечатат всеки един детайл и специален момент. Присъствието Ви като професионалисти ни даде спокойствие, а това ни позволи да се насладим на деня на 100%. От нашите семейства и приятели получавате само поздравления и възхищение за работата Ви! А от нас сем. Бъчварови още веднъж огромни благодарности на Методи Жейнов и колежката му Розалина Иванова за цялата им всеотдайност и да им пожелаем много успехи неизчерпаемо вдъхновение за всички бъдещи събития, които ще увековечат!
Лиз-Мария & Ангел
Отличен, безкомпромисен професионалист. Препоръчвам.
Емил Симеонов
Изключително голям професионалист, страхотно отношение и невероятна отзивчивост! Благодаря за хубавите кадри заснети в най-подходящия момент 👏 Много сме доволни и бихме с радост ползвали услугите отново 😊
Емел
Снимките са просто УНИКАЛНИ! Благодаря за професионализма ! Надминахте очакванията ми! Всеки важен за нас момент уловен в точния миг! Искренни благодарности❤️❤️
Десислава
Много сме доволни от сватбените си снимки, от професионализма и доброто отношение на Методи и Розалина. По време на подготвителните срещи уточнихме подробностите около сватбения ден и получихме от тях няколко съвета и допълнителна помощ за организацията. В самия ден, те пристигнаха дори по-рано, за да се запознаят с мястото и останаха по-късно от предварително договорения час, за да не пропуснат нито един официален момент от нашия ден. През цялото време бяха изключително дискретни, което беше оценено от нашите гости и от нас. Получихме снимките си много бързо и дори след десетки разглеждания, все още ги намираме за много красиви и емоциите от деня се връщат. Благодарим ви за тези прекрасни спомени! ❤️
Вяра Муже