Сватбен фотограф контакти

Като сватбени фотографи се стремим да направим процеса на запазване на дата възможно най-лесен за нашите клиенти. Ето какво може да очаквате, когато резервирате услугите ни:

Първоначална консултация: След като се свържете с нас, ще насрочим първоначална консултация, за да обсъдим Вашият сватбен ден.

Индивидуално предложение: Въз основа на първоначалната ни консултация ще създадем персонализирано предложение, в което ще бъдат описани подробностите за Вашата сватба и нашите услуги. То ще включва цени и варианти на пакети, както и всички допълнителни услуги, които може да са Ви необходими.

Договор и капаро: Ако смятате, че ние сме вашите фотографи, ще Ви предоставим договор за подписване. В договора ще бъдат описани условията на нашето споразумение, включително датата на Вашата сватба, услугите, които ще предоставим, и цените. След подписване на договор за сватбен фотограф, е необходимо да заплатите капаро, за да подсигурим датата.

Планиране и подготовка: С наближаването на датата на сватбата Ви ще работим с Вас, за да доуточним подробностите от фотографския план. Това може да включва обсъждане на конкретни снимки, които искате, координация с вашия сватбен организатор и проучване на мястото, за да се намерят най-добрите локации за снимки.

Сватбен ден: В деня на сватбата Ви ще пристигнем по-рано, за да се подготвим за заснемане на специалните Ви моменти. Ще работим в тясно сътрудничество с вас през целия ден.

Сватбен фотограф
Сватбен фотограф контакти

Сватбен фотограф Варна – Перфектният Избор за Вашата Специална Сватба

Сватбен фотограф Варна – Перфектният Избор за Вашата Специална Сватба Какво предлагаме ние? Висококачествени снимки: използваме модерно фотографско оборудване, което гарантира перфектно качество на снимките

ВИЖ ОЩЕ

Елена и Ганчо – Сватбен ден

Сватбения ден на Елена и Ганчо Като сватбен фотограф на сватбенип ден на Елена и Ганчо, имах щастието да почувствам атмосферата на празника. Емоциите, усмивките,

ВИЖ ОЩЕ