Фотосесия Trash the dress

Фотосесия Trash the dress

Trash the dress

Фотосесия Trash the dress е класическа следсватбена фотосесия, с привкус на приклюние и редица предимства. Обикновенно тя се провежда в деня след сватбата или по-късно. В превод на български Trash the dress е „Изхвърли роклята“. Е разбира се, не в буквалния смисъл! Идеята, че тази рокля повече няма да бъде облечена, ни позволява, да не я щадим и може да се направят кадри и пози, които няма как да заснемем в деня на сватбеното тържество – например във вода (море, река, язовир) или друго място, където тя ще се изцапа.

Фотосесия Trash the dress

Голямо предимство на фотосесия Trash the dress е, че няма да бъдете притиснати от натоварения график в сватбения ден. Подобна фотосесия спокойно може да се планира в последния час от деня – един час преди залез слънце – когато златистата светлина придава прекрасни тонове в снимките и ще получите неверотни кадри.

Фотосесия Trash the dress

Друго предимство на този тип фотосесия е, че може тя да бъде планирана на по-далечна дестинация от тази на сватбеното тържество, ще имате цялото време за път и снимки без да Ви очакват гости след това. Проучете какви природни забележителности има наблизо, разгледайте идеи, или се допитайте до своя фотограф.

За фотосесията най-добре е да присъстват само младоженците, но разбира се това не е задължително да е така, може да включите и кумовете, стига и те да са готови за приключения.

Фотосесия Trash the dress

Използвайте златния час за тези фотосесии, няма да съжалявате!

В следващия клип зад кадър – ще Ви покажем фотосесията на Кристина и Александър на брега на река Дунав

Вижте още статии от нашия блог: